Informatie Analist

Omschrijving

Maak jij de juiste vertaalslag van de behoeftes van de business naar bruikbare ICT oplossingen? En kom jij het best tot je recht in een multidisciplinair Scrum team dat elke twee weken software oplevert? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Gezocht: Informatie Analist met ervaring in complexe omgevingen


Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in de dynamische wereld van automotive: continu in beweging met digitalisering als speerpunt. In je rol van Informatie Analist breng je de klantvraag van onze organisatie helder in beeld en maak je de vertaalslag naar ons applicatielandschap. Je vraagt daarbij door tot niet alleen duidelijk is hoe de wens van de klant goed ingevuld kan worden, maar deze ook te specificeren is op basis van UML.


Je bent hiermee de verbindende factor tussen de business en IT, waarbij je je gedegen kennis van complexe IT systemen inbrengt bij het oplossen van architectuurvraagstukken. Je vindt het daarnaast leuk je gedachten en oplossingen te presenteren in een taal die de klant begrijpt. En de programmeurs moeten ook met je output aan de slag kunnen. Dus dat betekent analyseren, structureren, modelleren en visualiseren. En daarbij maak je het juiste onderscheid tussen hoofd- en bijzaken.


Samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je werkt dan ook in een van de multidisciplinaire Scrum teams binnen de afdeling Digital Change. Met circa 50 enthousiaste collega’s werk je continu aan nieuwe functionaliteit die direct waarde toevoegt.

Vereisten

Wat wij vragen
Door de complexiteit van de projecten krijg je op dagelijkse basis te maken met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Hierbij moet jij continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom zijn wij op zoek naar een Informatie Analist die goede communicatieve vaardigheden heeft en zich kan verplaatsen in de business. Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van informatica of informatiekunde.
 • Meerdere jaren ervaring op het gebied van informatie analyses op basis van UML- use cases.
 • Een achtergrond met functioneel ontwerpen en systeemtesten.
 • Het vermogen om systematisch en gestructureerd te werken.
 • En natuurlijk Agile werken volgens Scrum.


Wat wij bieden

LeasePlan is ook in 2021 verkozen tot Top Employer en dat voor de 12de keer op rij! Top Employer word je niet zomaar; wij bieden:

 • Goed marktconform salaris, variabele beloning, premievrij pensioen en afhankelijk van senioriteit een leaseauto;
 • Positieve, enthousiaste werkomgeving en een markt die volop in transformatie is;
 • De vrijheid als ondernemer en de infrastructuur om gas te geven;
 • Uitstekende (internationale) doorgroeimogelijkheden;
 • Fijne werklocatie in het WTC van Almere met eigen koffiebar en barista;
 • Goede thuiswerk faciliteiten; op dit moment werken we nog voornamelijk vanuit huis vanwege corona.


WIJ ZIJN LEASEPLAN. WHAT’S NEXT?

Met 1,8 miljoen leaseauto’s in ruim 30 landen behoort LeasePlan wereldwijd tot de top. We maken onze klanten mobiel en hun leven net iets makkelijker. Dat doen we door alle service te verzorgen bij het kiezen, rijden, de inruil en verkoop van een enkele auto tot een compleet wagenpark.


What’s next is de leidende vraag bij alles wat we ondernemen. Any car, anytime, anywhere, onze concrete ambitie voor de mobiliteitsmarkt van morgen. De rol van Connected Car, de verschuiving van autobezit naar autodelen, de behoefte aan contractuele vrijheid en duurzame oplossingen voor ons klimaat, beschouwen we als ons werkveld. Als pionier nemen we het voortouw in Nederland.


Naast ons gebruikelijke werk, doen we samen wat nodig is om onze belofte waar te maken. Digitalisering, ondernemerschap, lean en klantrelevant werken? Ook dat hoort bij het pakket als je hier werkt. What’s next is geen vrijblijvende vraag die we aan de buitenwereld stellen, maar een uitnodiging aan ons zelf: om stappen te blijven zetten die het verschil maken voor onze klant in de mobiliteitsmarkt van morgen. Top, als jij daar bij wilt zijn.


Enthousiast?

Reageer dan snel en stuur direct je cv en motivatie. Vragen? Bel of mail Norbert Komen, Manager Digital Change, op 06 2066 5086 of norbert.komen@leaseplan.com.