Medewerker Account Support

Omschrijving

We zijn op zoek naar een Medewerker Account Support in Moordrecht. Heb je ambitie, ben je leergierig, werk je graag samen aan het behalen van successen en wil je een volgende stap maken in je carrière, dan zijn we op zoek naar jou.


Als Medewerker Account Support I Countach ben je in nauwe samenwerking met je collega’s verantwoordelijk voor onze klanten in het Corporate-segment. Met een ultiem servicegerichte en commerciële houding bedien je onze klanten zodanig dat zowel de klant als LeasePlan haar doelstellingen behalen. Maak jij het verschil?

Je onderhoudt actief contact met jouw klanten en vertaalt wensen en verwachtingen naar commerciële kansen. Jij bent kritisch ten aanzien van bestaande werkwijzen en processen binnen LeasePlan omdat je vindt dat alles beter kan.

Als autoleasemaatschappij bevinden we ons in een concurrerende markt, met weinig onderscheidend vermogen vanuit het gezichtspunt van de klant. Jij weet van je klanten een promotor te maken en hecht je veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van een lange termijn klantrelatie.


Team Countach – Cluster Optimize

Team Countach is één van de drie teams in het Cluster Optimize. Binnen team Countach beheren wij zo’n 70 klanten, met een totaal wagenpark van circa 12.000 auto’s. Team Countach is gevestigd in Moordrecht. Het team wordt aangestuurd door de account director die rapporteert aan de commercieel directeur. We beheren klanten met een wagenpark vanaf 25 auto’s oplopend tot ruim 3.000 auto’s. De klantportefeuille bestaat zowel uit single vendor als multi vendor klanten.

Vereisten

Je kijkt met een commerciële blik de wereld in. Je bent gebrand op het halen van commerciële successen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je klanten en zoekt samenwerking met anderen op als dat voor een beter resultaat zorgt. Je bent stressbestendig en ziet het pro-actief contact zoeken met onze klanten als een commerciële uitdaging. Je bent accuraat, hebt een groot probleemoplossend vermogen en een dito cijfermatig inzicht. Je analytisch vermogen stelt je in staat om complexe materie snel te doorgronden en klanten te voorzien van waardevolle adviezen. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken: 
 

  • HBO werk- en denkniveau; 
  • 3-5 jaar werkervaring in een commerciële binnendienst functie;
  • Uitstekende commerciële, administratieve, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.
  • Klantgericht, servicegericht, resultaatgericht en enthousiast; commerciële kansen laat je niet onbenut!  
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
  • Ordergerichtheid en grote mate van affiniteit met auto's.
  • In staat kwalitatieve verkoopgesprekken te voeren met positief resultaat als gevolg.

VNA Leasing 

Voor deze functie is het een pré dat je het VNA Leasing diploma reeds behaald hebt. Indien nog niet behaald is het een vereiste dat je bereid en in staat bent dit diploma binnen één jaar te behalen.

 

Enthousiast?

Reageer dan op deze vacature. Vragen? Bel Igor Nortier (telefoonnummer 06-51137680).