Medewerker Service Operations

Omschrijving

Zit elke dag verbeteren in jouw DNA, vind jij het leuk om de brug te slaan tussen leaserijder en leverancier en maak jij makkelijk contact?

GEZOCHT: Sleutelfiguur met jongleertalent.

Krijg jij energie van het bieden van de beste service aan klanten? Wil jij je verder ontwikkelen als expert op het gebied van klantenservice? Wij zoeken nú een Medewerker Service Operations bij LeasePlan Nederland.


Het Service Operations team bestaat uit 2 subteams: Invoice en Delivery. Je komt te werken bij team Delivery waarbij het leveren van de beste service aan zowel klanten als leveranciers centraal staat. Team Delivery is verantwoordelijk voor alle processen omtrent het afleveren van de auto, het administratief verwerken van beschikkingen, laadpalen en brandstofWe hebben een divers team van medewerkers waarbij iedereen wordt uitgedaagd de eigen talenten te onderzoeken en te benutten.


Wat ga je doen?

In jouw werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het analyseren en prioriteren van werkvoorraden. Je neemt het initiatief om continu te verbeteren, dan wel verbeteringen aan te dragen. Daarnaast verwerk en analyseer je klachtvragen en weet je dit op te volgen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij team Delivery juist uitdagend en leuk!

Vereisten

Wie ben jij?

Ben jij enthousiast geworden om als medewerker Service Operations aan de slag te gaan en voldoe je aan de onderstaande eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!

 • Je hebt een visie over hoe je samenwerking opbouwt en hoe je je collega’s meeneemt in veranderingen
 • Je weet je weg te vinden binnen Excel of bent in staat om dit snel te ontwikkelen
 • Vanuit jouw interesse en creativiteit zoek je pro-actief naar mogelijkheden om processen soepel te laten verlopen, zodanig dat de belangen van zowel de leaserijder, de klant als LeasePlan behartigd worden
 • Je ben in staat om processen snel te snappen en deze eenvoudig en snel uit te voeren

Dit krijg je

 • Een uitdagende functie voor 40 uur in de week
 • Positieve, enthousiaste werkomgeving en een markt die volop in transformatie is;
 • Veel ad hoc werkzaamheden waardoor geen dag hetzelfde is
 • Ontwikkeling staat centraal met volop kansen voor doorgroeimogelijkheden
 • Goede thuiswerk faciliteiten; op dit moment werken we nog voornamelijk vanuit huis


Over LeasePlan Nederland

Met onze duurzame mobiliteitsambitie zet LeasePlan vol in op veranderingen in de mobiliteitsmarkt. We brengen What’s Next? naar onze grote, kleine en toekomstige klanten en leaserijders. De rol van  Connected Car, de verschuiving van autobezit naar autodelen, de behoefte aan contractuele vrijheid en duurzame oplossingen voor ons klimaat zijn onmisbaar. Als pionier nemen we het voortouw in Nederland. Een paar mooie voorbeelden hiervan:

 • We brachten als eerste autoleasing naar Nederland en later naar consumenten met onze private lease acties.
 • We zijn partner van Uber, ANWB, Lightyear, XDelft van de TUDelft.
 • Tijdens het North Sea Jazz Festival organiseert LeasePlan het artiestenvervoer met elektrische auto’s; meer dan 30.000 kilometer zonder CO2-uitstoot en dat in 3 dagen!
 • Samen met de grootste bedrijven ter wereld zijn we één van de tien oprichtingspartners van het wereldwijde initiatief EV100. In Nederland zijn we de eerste automotive werkgever aangesloten bij de coalitie Anders Reizen.

Naast ons gebruikelijke werk, doen we samen wat nodig is om onze belofte waar te maken. Digitalisering, ondernemerschap, lean en klantrelevant werken? Ook dat hoort bij het pakket als je hier werkt. What’s next is geen vrijblijvende vraag die we aan de buitenwereld stellen, maar een uitnodiging aan ons zelf: om stappen te blijven zetten die het verschil maken voor onze klant in de mobiliteitsmarkt van morgen. Doe je mee?


Bij LeasePlan geloven wij in een inclusieve werkomgeving. Ons Service Operations team maakt gebruik van de kracht van diversiteit van de medewerkers. We willen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, en geen beperkingen ervaart om zich te ontwikkelen. We nodigen iedereen dan ook graag van harte uit om te reageren op deze vacature, en zijn benieuwd naar wie jíj bent!


BEN JIJ DIT?
Ben je enthousiast geworden over deze vacature, solliciteer dan direct! Vragen? neem dan contact op met Niels Voorneveld 06-50502486
.