Medewerker Wagenparkcoördinatie

Omschrijving

Het bestellen van een leaseauto is een feestje en daar draag jij aan bij! Je bent de ogen en oren van LeasePlan en de stem van de leaserijder. Als WPC collega ben je een spin in het web als het gaat om leaserijderscontact en tevredenheid. Jij bent in staat commerciële belangen te behartigen, werkverdeling te coördineren en collega’s te ondersteunen. Continue verbeteren is voor jou vanzelfsprekend. Je denkt dan actief mee om processen te verbeteren en hiermee de leaserijders nog beter van dienst te zijn. Jij en je collega’s zijn in hoge mate zelf verantwoordelijk voor de taakverdeling en uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en het behalen van de doelstellingen.


Over de afdeling

One WPC dragen we bij aan waardevolle relaties met leaserijders door het belang van onze “relaties” voorop te stellen en ze efficiënt en vriendelijk op te servicen. Wij behandelen per telefoon (in- en outbound) en e-mail duizenden leaserijdercontacten per jaar op kwalitatief hoog niveau. Hiermee dragen we bij aan onze verantwoordelijkheid om de mobiliteit van de leaserijders zo snel mogelijk te realiseren, de leaserijder maximaal te ontzorgen bij het bestelproces en de verwachtingen te overtreffen door optimale service te verlenen. De leaserijder kan bij ons dan ook terecht voor allerlei vragen en advies over zijn te bestellen leaseauto. Jij bent hierbij verantwoordelijk dat de gekozen auto past binnen de Leaseregeling van de werkgever van de leaserijder. Verder verzorgen wij dat de leaserijder wordt ontzorgd meteen eventuele poolauto en zorgen we voor een correcte verwerking van salarisconsequenties.

Als ambassadeur van de organisatie gebruik jij je kennis en expertise om leaserijders adequaat en bij voorkeur in één handeling direct te helpen. Jij bent dienstverlenend en denkt in oplossingen en mogelijkheden. Je hebt de vaardigheid om je te kunnen verplaatsen in de situatie van de leaserijder. Het is jouw ambitie om leaserijdersverwachtingen te overtreffen en streeft naar een hoge mate van leaserijderstevredenheid. Je bent iemand die trots en passie in zijn werk kwijt wil. Daarnaast is One WPC bij uitstek dé afdeling waar de stem van onze leaserijders voelbaar is. Dus kennis vergaren en kennis delen is in deze snel veranderende omgeving van groot belang. En geen dag is hetzelfde. Morgen willen we het beter doen dan vandaag ;-)

Vereisten

Je herkent je zelf in onderstaande eisen:

  • De leaserijder staat bij jou centraal! Je stelt je service-en commercieel gericht op.
  • Werkervaring in een commerciële omgeving is een pré
  • Je neemt de verantwoordelijkheid, toont lef en trekt zaken naar je toe.
  • Je bent op zoek naar kennisverbreding om bewegelijk en breed inzetbaar te zijn.
  • Je hebt ambitie en drive om je verder te ontwikkelen.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Multitasken is voor jou vanzelfsprekendheid
  • Je bent flexibel qua werktijden (onze openingstijden zijn van 08.00-17.30).
  • Je hebt 1 tot 2 jaar relevante werkervaring
  • MBO / HBO werk/denkniveau

Enthousiast?

Reageer dan op deze vacature. Vragen? Bel Wilbert Nieuwendijk 06-14501763