Senior Accountmanager

Omschrijving

We zijn op zoek naar een senior Account Manager. Heb je ambitie, ben je leergierig, werk je graag samen aan het behalen van successen en wil je een volgende stap maken in je carrière, dan zijn we op zoek naar jou.


Het Cluster P&LCV

Het Cluster Public & LCV richt zich op Overheden (Public) en klanten met veel bedrijfswagens (LCV’s). Dit doen we vanuit 3 teams: Phantom (richt zich op LCV’s); Spider (richt zich op de Rijksoverheid) en Enzo (richt zich op centrale en decentrale overheden).
In het Public segment zijn wij met ruim 40.000 contracten duidelijk marktleider. Ook in het LCV segment zijn we met ruim 20.000 contracten een grote speler. Het is onze ambitie om onze positie verder uit te bouwen en door te groeien naar een onbetwiste nummer 1 positie in beide segmenten. Om die doelstellingen te bereiken gaan we als LeasePlan de komende periode nog veel processen en proposities beter afstemmen op de behoeften van onze klanten.


Het team Spider

Vanuit het team Spider beheren wij ruim 14.000 contracten van de Rijksoverheid en daarmee zo’n 50 verschillende Rijksorganisaties. Denk hierbij aan ministeries en daaronder vallende organisaties. De Rijksoverheid is niet alleen onze grootste, maar ook een zeer uitdagende klant. Dit onder meer door:

  • De complexiteit die deels voortkomt uit de schaalgrootte;
  • Het bijzondere (vertrouwelijke) karakter van de kerntaken van de klant;
  • Afwijkende processen als gevolg van de voor overheden afwijkende wet- en regelgeving (aanbestedingen, minicompetities, fiscale afwijkingen rond btw, HSB, BPM en meer);
  • De voortdurende focus om voorop te lopen met innovaties op gebieden als milieu, sociale integratie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vereisten

Jouw job

Als Accountmanager werk je proactief aan het vergroten van de tevredenheid en loyaliteit van de klanten uit jouw portefeuille. Tegelijkertijd realiseer je op deze klanten het optimale rendement. Vanuit de binnendienst wordt je hierbij direct ondersteund door de aan ‘jouw klanten’ gekoppelde Account Supports (AS). Verder werk je binnen het team samen met je collega Accountmanager en met de Account Coördinator (Acco). Om deze rol goed in te vullen verwachten wij dat je:

  • Samen met het team, andere afdelingen en externe partijen continu werkt aan het verder optimaliseren van onze processen en met name de specifieke eisen die de Rijksoverheid aan onze dienstverlening stelt. 
  • De balans weet te vinden tussen wat de klant wenst en wat voor LP uitvoerbaar is. Dit betekent dat je voortdurend en actief draagvlak creëert bij alle betrokken stakeholders. Denk hierbij aan klanten, AS, Acco, vakafdelingen binnen LP, externe partijen waar de Rijksoverheid mee samenwerkt en andere stakeholders.
  • Je winkel zodanig op orde houdt, dat je blijft voldoen aan het (hoge) servicelevel dat klanten van ons verwachten. Hierbij neem je de primaire verantwoordelijkheid voor je klantportefeuille en delegeer je waar nodig.
  • Je in staat bent om competitief te blijven door vooral slimmer samen te werken. Het continu verbeteren van onze efficiency is hierin cruciaal.


Enthousiast?
Reageer dan direct! Wil je eerst wat meer achtergrond voordat je besluit wel of niet te solliciteren, bel dan Wouter Jansen mob: 06-22571034