Service Coördinator

Omschrijving

Gezocht: Een coördinator die er alles aan doet om samen met het team onze belofte “Your smile is our drive” waar te maken!

Wij zoeken een Service Coördinator.


Zit elke dag verbeteren in jouw DNA en vind jij het leuk om de best mogelijke klantervaring neer te zetten?

Wil jij jezelf en jouw team verder ontwikkelen? Krijg jij energie van het bieden van de beste service aan leaserijders, heb jij een idee over hoe wij onze leaserijders kunnen verrassen en neem jij daarin de lead binnen het team? Dan zoeken we jou voor de functie Service Coördinator.


Wat ga je doen?

Als Service Coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor de teamleden en onze interne organisatie. Je bent verantwoordelijk voor:

 • De dagelijkse aansturing en monitoring van ons team. Escalaties en knelpunten worden door jou opgepakt en gemonitord.
 • Opleiden zal een groot deel van je werkzaamheden bevatten.
 • Je denkt en werkt actief mee aan verbeterprocessen.
 • Ook behoort kwaliteit monitoring tot één van je belangrijkste taken. Denk hierbij aan het monitoren van contactmomenten en coaching van de medewerkers doormiddel van 1 op 1 coaching en kalibratiesessies.
 • Uiteraard heb je ook direct klantcontact met onze leaserijders.


WIJ ZIJN LEASEPLAN. WHAT’S NEXT?

LeasePlan Nederland bedient circa 150.000 leaserijders. Een combinatie van zakelijke leaserijders en consumenten. Zakelijke leaserijders hebben in toenemende mate dezelfde service verwachting als een consument. Serviceverlening verandert in een hoog tempo naar digital service, snelle levering, transparante service. Proactief en 24/7.

Klanten en leaserijders leasen een auto voor een zorgeloze mobiliteit. LeasePlan wil hierin ‘best in class’ zijn. Om dit in een hoog tempo te kunnen realiseren zijn alle services voor leaserijders ondergebracht in één afdeling genaamd Service Delivery.

What’s next, onze slogan, is dan ook geen vrijblijvende vraag die we aan de buitenwereld stellen, maar een uitnodiging aan onszelf: om stappen te blijven zetten die het verschil maken voor onze klant in de mobiliteitsmarkt van morgen. Top, als jij daarbij wilt zijn!


Op welke afdeling kom je te werken?

De afdeling Service Experience is een onderdeel van de sector Service Delivery. Binnen Service Experience zijn er vijf afdelingen met één gezamenlijk doel. Namelijk, leaserijders maximaal ontzorgen. Samen werk je aan het doel om steeds meer leaserijders overal en altijd op weg te helpen en op de weg te houden. Dit doe je door slim en creatief onze servicebelofte “Your smile is our drive” toe te passen met de volgende service gedragen: ik ben je voor, ik ben er voor je en ik zet een stap extra voor je.

Het Service Experience Vakspecialisten team, het Digital Service team en de Randstad Flexpool bestaat uit ongeveer 45 collega’s. Samen zijn we verantwoordelijk voor het contact in zowel de 1e (telefonisch/ mail) als de 0.5 lijn (chat/ WhatsApp en social media). Wij zijn als team verantwoordelijk voor al het leaserijder contact vanaf het moment dat deze in de auto stapt en hebben de ambitie om voor elke leaserijder een extra stap te zetten. Wij monitoren de kwaliteit van onze service met NPS metingen en verbeteren hier continu op. Wij zijn de oren en ogen van LeasePlan met betrekking tot het vroegtijdig signaleren van wensen en knelpunten vanuit onze leaserijders. Op dit moment zijn er 3 coördinatoren die elk een eigen subteam hebben binnen de afdeling en wij zijn dus op zoek naar nummer 4. Elke coördinator heeft zijn of haar eigen specialisaties. Zoals onder andere digitale service, klachten, kennisdeling en training.

Vereisten

Wie ben jij?

Ben jij enthousiast geworden om als Service Coördinator aan de slag te gaan en voldoe je aan de onderstaande eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!

 • Je hebt een ruime ervaring in klantenservice en de stem van de klant staat voor jou altijd centraal;
 • Je bent een teamplayer die in staat is om het overzicht te behouden en beschikt over helicopterview;
 • Je kan trainingen samenstellen, geven en daar constant op verbeteren voor het beste resultaat;
 • Je bent in staat om collega’s op een positieve manier van feedback te voorzien, je weet ze te stimuleren en inspireren waardoor zij zich verder kunnen ontwikkelen;
 • Je beschikt over hbo denk- en werkniveau.

Dit krijg je

 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur in de week;
 • Goed marktconform salaris;
 • Positieve, enthousiaste werkomgeving en een markt die volop in transformatie is;
 • Veel ad hoc werkzaamheden waardoor geen dag hetzelfde is;
 • Ontwikkeling staat centraal met volop kansen voor doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast? Zo solliciteer je

Naast je C.V. vragen we je om de volgende vragen te beantwoorden. Gebruik maximaal 200 woorden voor het beantwoorden van elke vraag:

 1. Hoe ga jij onze leaserijders positief verrassen?
 1. Hoe enthousiasmeer jij je collega’s?
 1. Wat heb jij van LeasePlan nodig om optimaal te presteren?

Ons Service Experience team maakt gebruik van de kracht van diversiteit van de medewerkers. Als team presteren we door deze diversiteit ook beter. Wij vinden diversiteit en inclusiviteit belangrijke waarden bij LeasePlan en geloven in de kracht van een divers team. We respecteren elkaar en dat leidt tot een prettige samenwerking en cultuur. Iedereen is welkom bij LeasePlan!

Ben jij dit?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature, solliciteer dan direct. Vragen? Neem contact op met Wendy Kors, Manager Digital Service, via 06-20437436 of wendy.kors@leaseplan.com